Wishlist

[woosw_list]

No products in the cart.

Over ons
AliceLenses / Over ons
Our Story

AliceLenses, geïnspireerd en gecreëerd door jou!

Wij als onderneming hebben ons verhaal te danken aan elke beauty die ons heeft gesteund en in ons heeft geloofd tot op de dag van vandaag.  Lang hebben we geëxperimenteerd, en nagedacht over hoe we jou als persoon de kwaliteit en service konden bieden die je verwacht te krijgen. Zo hebben wij ons zelf geplaatst in jouw schoenen en ons afgevraagd hoe en wat zou ik nou eigenlijk belangrijk vinden? Wat zouden mijn eisen zijn en hoe kunnen we deze vervullen. Als eerst kwamen we uit op kwaliteit, tweede op service en  last but not least het natuurlijk betaalbaar houden voor iedereen.

Zo hebben we onze eerste stap gezet naar het inkopen van kwalitatieve en de meest natuurlijke lenzen.
Vervolgens per individu persoonlijke advies aanbieden en dan bedoelen wij echt de tijd nemen om samen met jou op zoek te gaan naar een gepaste kleur dat mooi aansluit op jouw wensen.

Maar dan moet dit wel betaalbaar blijven.

 

En ja hoor, dat is ons gelukt! AliceLenses is op dit moment nummer één in haar soort. Zo geloven wij er sterk in dat ieder verkochte paar een feestje moet zijn voor elk van jullie! Onze collectie is en blijft altijd up-to- date, bevat de meest exclusieve kleurlenzen van over de hele wereld en dit alles geleverd vanuit ons magazijn in Nederland.

 

AliceLenses staat voor kwaliteit, persoonlijke service en net dat extra speciale toefje wat je niet verwacht…

 

Eyes are made for Fashion. Wearing contacts makes you see the colorful details. Dare to be different.

—  AliceLenses —

Staniastate 6
7608 XN te Almelo
E-mailadres: info@alicelenses.com
KvK nummer: 67204473
BTW nummer: NL002428144B04

SCHRIJF JE IN

Ontvang €5,- korting op je volgende bestelling en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, eyewear tips en exclusieve kortingen!

SCHRIJF JE IN

en ontvang €5 korting

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, eyewear tips en exclusieve kortingen!